Lärare

 
"Att nu och då stanna till och låta sinnet rensa i de intryck som varit ger mer utrymme för det som är nu. Det ger plats för det direkta mötet med livet."

 

Emma Öberg

Mangalam ägs och drivs av Emma Öberg som också håller sina tysta retreats här.

Hon började meditera som 18-åring och har haft meditationen som nära vän genom hela livet.

Hon är somatisk coach, yoga- och meditationslärare och jobbar med att guida människor i deras inre miljö för att de ska hitta djupare självinsikt, vårda sitt lugn och leva empatiska liv.

Hon utgår ifrån det som känns i kroppen och använder andning, rörelse, meditation och coachande samtal för att reglera nervsystemet och lyssna på det som händer inuti.

Emma är Yoga Alliance E-RYT 500 certifierad traumainformerad yoga- och meditationslärare med närmare 30 års erfarenhet. Hon har undervisat 1000-tals elever på yogalärarutbildningar, festivaler och retreater genom åren och har stor erfarenhet av att hålla gruppprocesser.

Hon har en bakgrund inom politisk analys och ser arbetet med att stärka individers kapacitet att vara närvarande, empatiska, tänkande individer som nödvändigt för att möta världens allt mer komplexa utmaningar. Hon är uppskattad av många för sitt arbete med att stärka kvinnors kapacitet att stå i sin kraft.

Ur kärlek skapar hon musik och ljudlandskap med gong, sång, gitarr och klang.

Här kan du lyssna på en låt.